Start vandaag nog

in 3 korte stappen

Wij denken niet in problemen maar in oplossingen. Het zorgveld is continu in beweging en dat vergt aanpassingsvermogen en wendbaarheid. Wij geloven dat grip op geld, werk en tijd je de ruimte biedt in je hoofd en in je organisatie om succesvol te zijn, zo kun je doen wat er écht toe doet.

Stap 1: Registreer jouw bedrijf

Maak een bedrijfspagina aan en beheer alle opdrachten via je eigen portaal, inclusief volledige administratie en overeenkomsten.

Stap 2: Contracteer met de opdrachtgever

Is jouw bedrijf geverifieerd? Geweldig! Zodra je pagina helemaal gereed is kan je direct contact leggen met de opdrachtgevers. Zonder bemiddelaars zodat je zelf je afspraken kunt bepalen!

Stap 3: Zonder poespas aan de slag!

Zodra je het eens bent over de gemaakte afspraken met de opdrachtgever wordt er automatisch een wettelijke overeenkomst van gemaakt. Alles via één handig portaal.

Altijd je eigen baas

ZZP’er zijn biedt enorm veel vrijheid en dit houden wij graag zo. Jij bepaalt zelf de gemaakte afspraken, het platform ondersteunt bij de randzaken.

Ontvang aandelen

Samen betere zorg creëren, dat is onze droom. Om dit te realiseren is het belangrijk dat iedereen inspraak heeft binnen het platform. Kom je met ons werken? Dan ben je ook een van de eigenaren!

Gratis toegang tot 180 geacrediteerde e-learnings

Specifieke kennis nodig voor de cliënten? Op onze academie vind je alle kennis die je nodig hebt. Ook is het mogelijk om deze (in overleg met de opdrachtgever) in de praktijk te toetsen.

Uitgebreide kwaliteitsscore

Om goede zorg te waarborgen hebben we een kwaliteitsscore ontwikkeld die door de opdrachtgever wordt ingevuld. Zo leggen we de kwaliteit van zorg vast en weet iedereen waar hij/zij aan toe is.

Onze garanties

Maak zelf de afspraken met de opdrachtgevers

Ontvang een stukje bedrijf in de vorm van aandelen

Kwaliteitsscore waar iedereen beter van wordt

E-learning database zodat je altijd over de juiste kennis bezit

Alles onder een dak met het fittoworx platform

SNELLE UITBETALING?!

Neem contact met ons op

Stuur ons een E-mail

NLsupport@fittoworx.nl

Bel ons

Voor direct contact

Kom langs

Blokstallen 2b
   4611 WB Bergen op Zoom